nedjelja, 18. studenoga 2012.

ŽENA.-MUŠKARAC



Žene danas traže muškarce

PSIHOLOZI tvrde da žene brzinskim pristankom na seks pokazuju da su nezainteresirane za tog muškarca kao osobu ili s druge strane imaju manjak samopouzdanja.

Muškarci se žele boriti za ljubav žene, ali većina djevojaka danas samo odglumi slabu obranu i potom vrlo lako pristane na seks, navodi britanski The Times. Svaka žena nakon toga vrlo brzo pomisli da je upravo on taj - njen princ na bijelom konju. Je li danas stvarno postao problem da se žene iz nekog razloga prelagano predaju, je li se izgubio čar zavođenja, kakvu poruku žene time zapravo šalju? Plaše li se muškarci njihove oslobođene seksualnosti i agresivnosti?
Psiholog Mario Sušilović navodi kako se ovdje radi o tome da više cijenimo ono do čega teže dolazimo, kao kad teško zarađen novac više cijenimo od novca koji smo dobili ili kad se nakon posla u koji smo uložili trud i vrijeme osjećamo bolje nego kad smo neki posao brzo i bez puno truda uspješno obavili.
- Cijela me priča podsjeća na neku natjecateljsku igru s djetetom u kojem puštamo da pobijedi, a kad dijete na kraju pobjedom nije zadovoljno i sretno, mi se čudimo. I zavođenje je neka vrsta igre, koja nije zanimljiva ako u njoj ne sudjeluje oboje zainteresiranih. Brzinskim lijeganjem s tek upoznatim partnerom šalje se poruka: ‘mene ustvari zanima seks, a ne ti’ ili ‘bojim se da ćeš odustati od mene ako te hitno ne pustim u svoj krevet’. Žene takvim ponašanjem kao da žele poručiti da su nezainteresirane za tog muškarca kao osobu ili imaju manjak samopouzdanja. To baš i nije poticajno za muškarca - komentira Sušilović, učitelj realitetne terapije.

Poznati Hrvati komentiraju:

KRISTIJAN UGRINA, glumac

Lovina si u mjeri koliko si to dopuštašČinjenica je da je žena više u posljednje vrijeme, pa su možda zato agresivnije. Ako se osjećaš lovinom, onda to i jesi. Stvar je samo u tome koliko si to dopustiš. Ako si lovac, onda si lovac jednom zauvijek. Ono što je sigurno je da je danas društvo puno slobodnije.

DALIBOR MATANIĆ, redatelj

Muškarci se boje pametnih ženaOpće je poznato da se većina muškaraca pribojava pametnih žena, a kako se žene moraju boriti za svoj teritorij, i patrijarhalno društvo polako nestaje, sve je više opasnosti za tradicionalne muškarce. Mislim da se prema normalnom muškarcu normalna žena neće ponašati agresivno. Jedini je problem kad se žene počnu ponašati kao muškarci.

KRISTIJAN POTOČKI, glumac

Žene traže muškarce
Muškarci su od lovaca postali lovineApsolutno se slažem da su muškarci postali lovine, jer su žene agresivnije. Sve je dostupnije, živimo u vrijeme informatizacije i ‘Avatara’, svašta vidimo. No, svakako mislim i da starinski način zavođenja imponira svakoj ženi - da joj muškarac pridrži kaput ili da je odvede u kazalište. Mislim da stvari ipak nisu otišle u neki ekstrem i da je to toliki problem, pa - sto ljudi, sto ćudi.

5 načina na koje žene manipuliraju muškarcima

Žene na lukav način nagovaraju muškarce da rade mnoge stvari, na koje zapravo nikad ne bi pristali, samo da su imali malo više vremena razmisliti o njima

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)
Objavi na
Print
Komentiraj
Font
Više o 

muškarci

žene

,

manipulacija

Tajne koje muškarci kriju od žena


Da, muškarci će reći ženama ono što ona žele da čuju, jer vi ste te koje odlučuju da li će oni imati seks večeras ili ne. Kako kaže jedan muškarac, većina žena kaže svojim partnerima da žele da oni budu iskreni prema njima, međutim kada to muškarac uradi, ženama se uglavnom ne svidi odgovor. Evo nekoliko stvari koje muškarci kriju od žena:

1. Da, radi se o seksu. Muškarci vole seks, vole eksperimentisati u seksu. Muškarci vole žene koje također uživaju u seksu, i one koje su spremne na raznolikosti u krevetu.

2. Muškarac neće biti u romantičnom raspoloženju, ako žena čini njegov život nepodnošljivim. Ako se želite maziti, nemojte počinjati svađu zbog toga što je ostavio podignutu WC – dasku ili zbog toga što nije izbacio smeće.

3. Muškarci obožavaju stvari koje žene mrze. Ako vam muškarac kaže da mrzi crtane filmove, akcije, motore, South Park, sport, oružje, The Simpsons itd., on laže. Znog čega? Jednostavno, da bi imao seks sa vama.

4. Muškarci ne vole žensku vrstu zabave. Oni će radije jesti staklo, nego gledati Bridget Jones, ali će ga gledati za seks.

5. Dan ima samo 24 sata. Osam sati spavanja, deset sati na poslu, dva sata puta od kuće do posla i nazad, 90 minuta vježbanja u teretani i 90 minuta kuhanja, jela i pranja, ostavlja svakog dana samo jedan sat  za  termin „mi“. Potrudite se da imate razumjevanja.

6. Žene imaju hladne ruke, stopala, guzu i ostale dijelove tijela. Muškarci nisu vaše grijalice. Utoplite se.

7. Kada žena kaže da želi da sjedne i razgovara, muškarac čuje „Ljuta sam“. Vi nikada ne želite razgovarati o stvarima koje mi volimo, kao što je sport,  tako da kada kažete da želite razgovarati, mi odmah pomislimo kako vas nešto muči.

8. Muškarci mrze sastanke, zbog toga što moraju da lažu. Laž nimalo nije zabavna. Najsretniji dan za muškarca je onda kada više ne mora lagati kako bi imao seks. 
Skupi pokloni, besmisleni kućanski poslovi, upitna moda... žene su infiltrirale mušku podsvijest kako bi nagovorile svoje partnere da izvode čitav niz radnji bez da su toga imalo svjesni. Pripremite se na ružnu istinu. Pogledajte načine na koji žene manipuliraju muškarcima.
1. "To je muški posao" - perete suđe, saugate, kuhate dva puta tjedno, brinete se za bebu. No to je samo početak. "Kada ćeš pokositi dvorište?", "Trebalo bi popraviti vrata od garaže", "Dječju sobu valja okrečiti", samo su neki od zahtjeva koji slijede. Ipak, čim spomenete da pravila igre nisu poštena, vaša supruga ili djevojka će kao iz topa ispaliti svoje tajno oružje: "To je muški posao!" Iznenada pomislite: "Tako je, ja sam pravi muškarac" i ponosno noseći svoje odijelo Supermana bezpogovorno izvršavate sve što želi.
2. Uklanjanje dlaka - muškarci imaju dlake u nosu, ušima, na leđima, rukama, nogama, prsima, stražnjici itd. Budimo realni, mi smo mješanci između pećinskog čovjeka i gorile. Ali većina žena žele da izgledamo poput delfina - glatko, nježno i aerodinamično. I tako svako jutro mnogi muškarci dobrovoljno skidaju dlake s lica, mjesečno i s prsiju, a posebnim prilikama i između nogu. Nemojte živjeti u zabludi, ono što žene cijene kao metodu kojom se postiže ljepota, Ženevska konvencija bi proglasila nehumanim.
3. Profinjen ukus za modu - vaša vam djevojka konstantno daje savjete kako da se obučete. To je postalo toliko učestalo, da ste joj dopustili da vam kupuje stvari za koje misli kako će vam super stajati. I tako stojite pred ogledalom u toj gay majčici dok ona oduševljeno govori: "Mmm, izgledaš kao Johnny Depp." Tužno ali istinito, to vam je dovoljno da preskočite preko posljednjeg zida vašeg ponosa, izađete iz kuće i prepustite svoju sudbinu dugoj noći sramoćenja.
4. Posebna prehrana - sve donedavno mislili ste kako je Salba ples, a tempeh začin. No sada oboje uživate u ogromnim porcijama salate s osam različitih žitarica i organskim maslinovim uljem. S obzirom da je ona odlučila jesti zdravije i voditi više brigu o okolišu, nehotice odlučuje o tome kako ćete se oboje hraniti.
5. Seks kao nagrada - seks bi trebao biti zabavan i nepredvidiva. No poput mrkve i magarca, vaša djevojka vam maše njime ispred nosa i koristi ga kao mamac kada nešto zaželi. Naravno, sve to radi na suptilan i profinjen način. "Ne osjećam se baš danas dobro, ali ako sutra odemo na večeru u onaj restoran koji mi je preporučila prijateljica, možemo nakon toga ostati duže budni." I vi bez pogovora pristajete na uvijete.

Nema komentara:

Objavi komentar